Akoestische oplossingen zwembad

Op zoek naar akoestische oplossingen voor in het zwembad? Met de inzet van Pool Sound Absorbers creër je een rustige sfeer en een vermindering van de geluidshinder. Daarnaast zorgt deze unieke productlijn dat je een unieke beleving kunt realiseren in het zwembad. Deze dubbele functie maakt Pool Sound Absorbers uniek!

In zwembaden ontstaat vaak een kakofonie aan geluiden. Deze worden weerkaatst door de harde materialen waarmee het zwembad is afgewerkt. 

Het akoestisch dempend vermogen van de aanwezige materialen is slecht waardoor de akoestiek slecht is. Pool Sound Absorbers is een unieke en innovatieve productlijn die akoestische oplossingen voor het zwembad biedt; praktisch en mooi!

akoestische oplossing zwembad met Pool Sound Absorbers
Pool Sound Wall

Waarom kiezen voor Pool Sound Absorbers

Bij Pool Sound Absorbers begrijpen we het belang van een ontspannen sfeer in een zwembadruimte. Onze akoestische oplossingen zijn ontworpen om:

  • De veiligheid in het zwembad te verbeteren (Pool Sound Wall biedt zelfs valbescherming mits aangebracht op de juiste hoogte)
  • Een rustige en fijne omgeving voor medewerkers en gasten te creëren
  • Onderling communiceren beter mogelijk te maken
  • Het risico op gehoorbeschadigingen te verminderen
  • Meer sfeer en beleving te creëren
  • Schelle, harde geluiden te absorberen en nagalm te verminderen


Welke akoestisch dempende oplossing je ook kiest, met Pool Sound Absorbers kun je door het kiezen van een afbeelding een unieke sfeer creëren en het zwembad (re-)stylen.

Onze akoestische oplossingen voor de zwembad ruimtes

Pool Sound Absorbers biedt verschillende oplossingen die zijn afgestemd op de behoefte van een zwembad:

  1. Pool Sound Wall: Dit wandspansysteem is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. De wand is voorzien van hoogwaardig akoestisch materiaal waardoor het hinderlijke geluid wordt gereduceerd. Pool Sound Wall heeft daarnaast ook nog een isolerende werking en biedt valbescherming wanneer gemonteerd op de juiste hoogte. Meer informatie >>

  2. Pool Sound Baffle: Deze verticaal hangende panelen bieden de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. Pool Sound Baffles absorberen het geluid aan 2 zijdes. Er is dus minder m2 nodig om hetzelfde effect te bereiken als bijvoorbeeld bij de inzet van Pool Sound Wall. Meer informatie >>

Voordelen van een betere zwembad akoestiek

Met de inzet van Pool Sound Absorbers wordt het hinderlijke geluid in het zwembad geabsorbeerd. Dit voorkomt gehoorschade bij de werknemers en maakt het voor de bezoekers aangenamer om in deze ruimte te verblijven. Naast de absorberende werking waardoor de akoestiek van het zwembad verbetert biedt onze productlijn ook meer sfeer in beleving. Elke oplossing kan namelijk worden voorzien van elke gewenste afbeelding. Hiermee kun je een unieke sfeer in het zwembad creëren.

Nieuwsgierig wat een beeld in een zwembad doet? Kijk eens op onze ‘Image…-pagina‘ of check onze portfolio

oplossingen akoestiek zwembad
Pool Sound Baffle

Neem contact op en informeer naar onze akoestische oplossingen voor het zwembad

Klaar om de ervaring in uw zwembad  te verbeteren met onze hoogwaardige akoestische oplossingen? Neem vandaag nog contact op met Pool Sound Absorbers en ontdek hoe wij u kunnen helpen de perfecte geluidsbalans in uw zwembadruimte te bereiken. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakt plan voor uw zwembadakoestiek behoeften.