Sportiom Aquafun

Plafond panelen Sportiom – Pool Sound Baffles

Plafond panelen Sportiom Aquafun

Bij het nieuwe Sportiom Aquafun in ‘s-Hertogenbosch zijn Pool Sound Baffles van MetroXL ingezet ter verbetering van de akoestiek. Pool Sound Baffles zijn verticaal hangende plafond panelen. Het is een super effectief product voor geluidsabsorptie in een zwembad. Het geluid wordt namelijk aan 2 zijdes geabsorbeerd. Bij het Sportiom zijn ze op maat gemaakt in een unieke vorm. De plafond panelen vormen tezamen een golvende beweging aan het plafond. Hier is gekozen voor afwerking in het blauw.

Met de inzet van Pool Sound Baffles is het mogelijk elke gewenste afbeelding te verwerken. Denk aan een blauwe lucht met witte wolken, vliegende vogels, bladeren, etc.

Pool Sound Baffles geven extra dimensie aan Sportiom

De golvende beweging die met de Pool Sound Baffles is gecreëerd geeft een extra dimensie aan het nieuwe Sportiom Aquafun. Dit is echt maatwerk van MetroXL. Pool Sound Baffles zijn ultra lichtgewicht en voldoen aan de strengste eisen (geen corrosie, sterk, veilig en UV-bestendig). Het is zelfs mogelijk ze in elke gewenste afbeelding uit te voeren!

Niet alleen plafond panelen Sportiom

Er zijn niet alleen plafond panelen ingezet in het nieuwe Sportiom Aquafun. Hier is ook Pool Sound Wall ingezet om de akoestiek van de ruimte te verbeteren. Je leest er alles over op deze pagina.