Wandbekleding zwembad

Met de wandbekleding van Pool Sound Absorbers (Pool Sound Wall) in het zwembad creëren we een rustige sfeer en unieke beleving. Het zwembad is niet meer die lawaaierige omgeving maar een plek waar met afbeeldingen aan de wand het geluid wordt geabsorbeerd.

Zwembad aangekleed met akoestische dempende schilderijen
Pool Sound Wall

Wandbekleding zwembad – Pool Sound Wall van MetroXL

Bij Pool Sound Absorbers begrijpen we het belang van een ontspannen sfeer in een zwembadruimte. Pool Sound Wall is ontworpen om

  1. Geluidskwaliteit te verbeteren: De geluidsabsorberende materialen verminderen storende echo’s en geluidsreflecties.

  2. Privacy te waarborgen: Door een betere akoestiek is het geluid in het zwembad beter. Het is niet nodig onnodig hard tegen elkaar te praten of schreeuwen. Gesprekken en geluiden blijven door een betere akoestiek niet eindeloos weerkaatsen. Ook buiten het zwembad is er minder geluidsoverlast van de geluiden binnen in het zwembad.

  3. Sfeer en beleving te creëren: Door de juiste akoestische oplossingen en het juiste beeld te kiezen, kunt je de sfeer in het zwembad aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, of het nu gaat om een rustige oase of een levendige ontmoetingsplaats.

Onze akoestische oplossingen voor zwembaden

Pool Sound Absorbers biedt verschillende oplossingen die zijn afgestemd op de behoefte van een zwembad:

  1. Pool Sound Wall: Dit wandspansysteem is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. De wand is voorzien van hoogwaardig akoestisch materiaal waardoor het hinderlijke geluid wordt gereduceerd. Pool Sound Wall heeft daarnaast ook nog een isolerende werking en biedt valbescherming wanneer gemonteerd op de juiste hoogte. Meer informatie >>

  2. Pool Sound Baffle: Deze verticaal hangende panelen bieden de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. Pool Sound Baffles absorberen het geluid aan 2 zijdes. Er is dus minder m2 nodig om hetzelfde effect te bereiken als bijvoorbeeld bij de inzet van Pool Sound Wall. Meer informatie >>

Voordelen van een betere zwembad akoestiek

Met de inzet van Pool Sound Absorbers wordt het hinderlijke geluid in het zwembad geabsorbeerd. Dit voorkomt gehoorschade bij de werknemers en maakt het voor de bezoekers aangenamer om in deze ruimte te verblijven. Naast de absorberende werking waardoor de akoestiek van het zwembad verbetert biedt onze productlijn ook meer sfeer in beleving. Elke oplossing kan namelijk worden voorzien van elke gewenste afbeelding. Hiermee kun je een unieke sfeer in het zwembad creëren.

Nieuwsgierig wat een beeld in een zwembad doet? Kijk eens op onze ‘Image…-pagina‘ of check onze portfolio

plafond panelen zwembad - akoestiek zwembad verbeteren met Pool Sound Absorbers van MetroXL
Pool Sound Baffle

Op zoek naar wandbekleding voor uw zwembad

Neem vandaag nog contact op met Pool Sound Absorbers en ontdek hoe wij u kunnen helpen de perfecte geluidsbalans in uw zwembadruimte te bereiken met de inzet van Pool Sound Wall wandbekleding. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakt plan voor uw zwembadakoestiek behoeften.