Akoestiek zwembad:
zwemmen zonder nagalm of schel geluid!

Goede akoestiek is erg belangrijk in een zwembad. De afwerking met harde materialen zorgt ervoor dat het geluid blijft weerkaatsen en daardoor hard en schel klinkt. Deze nagalm wordt door bezoekers als vervelend, druk en chaotisch ervaren. Pool Sound Absorbers van MetroXL biedt een aantal specifieke akoestische dempende oplossingen om de akoestiek in het zwembad te verbeteren.

Nagalm zwembad - zwemmen zonder nagalm met Pool Sound Absorbers
Pool Sound Wall

Pool Sound Absorbers als specialistische oplossing

Zwemmen in een zwembad zonder nagalm! Dat kun je bereiken met de inzet van Pool Sound Absorbers.  Deze unieke productlijn is bestand tegen de uitdagingen die een zwembad te bieden heeft: hoge luchtvochtigheid, water met chloor, warmte en schoonmaakmiddelen

Pool Sound Absorbers is uitgebreid getest en inmiddels ingezet op vele locaties. Bekijk de technische specificaties >>

Zwemmen zonder nagalm met meer sfeer en beleving!

Pool Sound Absorbers is speciaal ontwikkeld om het agressieve zwembadklimaat te weerstaan.  Daarnaast biedt Pool Sound Absorbers de mogelijkheid om meer sfeer toe te voegen aan de ruimte. Door de juiste akoestische oplossingen en het juiste beeld te kiezen, kunt je de sfeer in het zwembad aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, of het nu gaat om een rustige oase of een levendige ontmoetingsplaats. 

Bijkomend voordeel is dat er voor de installatie geen hak- en of preekwerkzaamheden nodig zijn.

Onze akoestische oplossingen voor zwembaden

De innovatieve producten van Pool Sound Absorbers bieden verschillende oplossingen die zijn afgestemd op de behoefte van een zwembad:

  1. Pool Sound Wall: Dit wandspansysteem is speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. De wand is voorzien van hoogwaardig akoestisch materiaal waardoor het hinderlijke geluid wordt gereduceerd. Pool Sound Wall heeft daarnaast ook nog een isolerende werking en biedt valbescherming wanneer gemonteerd op de juiste hoogte. Meer informatie >>

  2. Pool Sound Baffle: Deze verticaal hangende panelen bieden de meest effectieve methode voor geluidsabsorptie in zwembaden en andere zeer vochtige ruimtes met akoestische problemen. Pool Sound Baffles absorberen het geluid aan 2 zijdes. Er is dus minder m2 nodig om hetzelfde effect te bereiken als bijvoorbeeld bij de inzet van Pool Sound Wall. Meer informatie >>

Voordelen van een betere zwembad akoestiek

Met de inzet van Pool Sound Absorbers wordt het hinderlijke geluid in het zwembad geabsorbeerd. Dit voorkomt gehoorschade bij de werknemers en maakt het voor de bezoekers aangenamer om in deze ruimte te verblijven. Naast de absorberende werking waardoor de akoestiek van het zwembad verbetert biedt onze productlijn ook meer sfeer in beleving. Elke oplossing kan namelijk worden voorzien van elke gewenste afbeelding. Hiermee kun je een unieke sfeer in het zwembad creëren.

Nieuwsgierig wat een beeld in een zwembad doet? Kijk eens op onze ‘Image…-pagina‘ of check onze portfolio

Nagalm zwembad opgelost met Pool Sound Absorbers van MetroXL
Pool Sound Baffle

Zwemmen zonder nagalm?
Verbeter de akoestiek in uw zwembad met Pool Sound Absorbers

Klaar om de ervaring in uw zwembad  te verbeteren met onze hoogwaardige akoestische oplossingen? Neem vandaag nog contact op met Pool Sound Absorbers en ontdek hoe wij u kunnen helpen de perfecte geluidsbalans in uw zwembadruimte te bereiken. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakt plan voor uw zwembadakoestiek behoeften.