Landal Landgoed De Elsgraven

Pool Sound Wall

Akoestiek peuterzwembad

Landal vakantiepark Landgoed De Elsgraven kiest voor Pool Sound Wall ter verbetering van de akoestiek in het peuterbad. De afbeelding van de ijsvogel is als een levensgroot schilderij op de muur gepositioneerd, waarbij er aan alle zijdes nog een stuk betegelde muur te zien is. De afbeelding geeft kleur aan de ruimte en sluit aan bij Landal’s natuurlijke beleving.

Inzet Pool Sound Wall

Het formaat van de geplaatste Pool Sound Wall is ca. 4,80m x 1,75m. Er is gekozen voor een systeem van 55mm dikte met een vulling van 50mm. De Alpha waarde van dit systeem is 0,95 (1 is de maximaal haalbare score). Dit betekent dat de akoestische demping van het hinderlijke geluid door de inzet van dit systeem erg groot is. De akoestiek van het peuterzwembad is hiermee een stuk beter geworden.

Bestand tegen agressieve zwembadklimaat

Pool Sound Absorbers is speciaal ontwikkeld voor het agressieve zwembadklimaat waarmee het te maken krijgt (vocht, chloor, schoonmaakmiddelen).

Landal over samenwerking met MetroXL

“Het is erg plezierig om samen te werken met een partij die verstand van zaken heeft. Gebruiken ze bijvoorbeeld de goede schroeven? Dat zijn zaken die je al doende leert. Maar we hoefden de mensen van MetroXL niks te vertellen, ze waren vriendelijk en op alles goed voorbereid”, aldus Parkmanager Amanda Dijkstra-Poffers.

Ook samenwerken met MetroXL?

Van de eerste afspraak, de beoordeling van de aangeleverde afbeelding, het verzorgen van een proef om de kwaliteit te beoordelen tot en met de oplevering van het project, MetroXL zorgt ervoor dat alles tot in detail is geregeld. Heb je een project waarbij de inzet van akoestisch dempende wandbekleding nodig is? Neem dan contact met ons op, wij denken met je mee, geven je advies op maat en regelen ook jouw project van A t/m Z.