Spa

Pool Sound Wall

Akoestiek zwembad spa

Stel je hebt een spa met daarin een welnessruimte, een sauna en een zwembad. Hoe tof zou het dan zijn wanneer je deze aan kunt kleden met afbeeldingen of visuals die passen bij de door jou gewenste sfeer? En dat deze wanddecoratie er dan ook nog eens voor zorgt dat de akoestiek in het zwembad / spa een stuk verbeterd?

Inspirerend ontwerp voorbeeld

Met deze gedachte ging onze ontwerpafdeling aan de slag. En maakte een inspirerend voorbeeld van een zwembad spa met Pool Sound Wall. We zochten een afbeelding die bij zou dragen aan een dagje relaxen. Een dagje helemaal weg van alles waarbij je je heel even in een andere wereld waant…

We kozen voor een wandvullende afbeelding van een waterval in een tropische omgeving. De afbeelding van het water loopt over in het echte water van het zwembad. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding en het zwembad één geheel vormen.

Pool Sound Wall

Met de inzet van Pool Sound Wall wordt de akoestiek van de ruimte waarin het zwembad zich bevindt verbeterd én het zorgt voor de ultieme beleving.

Pool Sound Wall maakt onderdeel uit van de innovatieve Pool Sound Absorbers productlijn en is een product ontwikkeld door MetroXL.