Binnenzwembad

Beleving binnenzwembad

Meer beleving binnenzwembad? De ontwerpafdeling van MetroXL inspireert met ontwerpideeën voor de inzet van Pool Sound Absorbers.

Bij dit inspirerend voorbeeld is gekozen voor het verwerken van een afbeelding op de lange wand direct naast het zwembad. Het uitzicht over een landschap zorgt voor een optische vergroting van de ruimte. Het geeft de gebruikers van het zwembad het gevoel dat zij in deze omgeving aan het zwemmen zijn.

Inzet Pool Sound Wall

Er is bij de voorbeeld gekozen voor de inzet van Pool Sound Wall. Dit product zorgt niet alleen voor meer sfeer en beleving maar ook voor een betere akoestiek van de ruimte. De ruimtes waarin een zwembad zich bevindt worden vaak afgewerkt met harde waterbestendige materialen. Dit zorgt ervoor dat de akoestiek in deze ruimtes vaak slecht is en er sprake is van nagalm en schel geluid.

Verbeteren akoestiek binnenzwembad

Met de inzet van Pool Sound Wall wordt de akoestiek in de ruimte verbeterd en kun je zwemmen zonder nagalm. Daarnaast is dit product specifiek ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Pool Sound Absorbers is een product ontwikkeld door MetroXL.