Gerenommeerd ontwerpbureau

Pool Sound Wall

Akoestiek privé zwembad

De keuze voor een akoestisch dempende oplossing voor het zwembad project was noodzakelijk. De serene sfeer van de ruimte waarin het zwembad zich bevindt, wordt gecompleteerd door de toevoeging van een grote ‘zen’-afbeelding. Het zorgt niet alleen voor kleur en beleving in de ruimte maar is ook functioneel. Mede door de vermindering van de galm is het een erg aangename ruimte om in te verblijven.

Pool Sound Wall

Pool Sound Wall is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes zoals bijvoorbeeld een zwembad, sauna, doucheruimte of toilet. Dit akoestisch wandpaneel is op elk formaat leverbaar, is antischimmel en kan met een hoge drukreiniger worden schoongemaakt.

Zowel de eindgebruiker als het ontwerpbureau zijn erg tevreden over het eindresultaat, zowel visueel als functioneel.

Pool Sound Absorbers

Pool Sound Wall is een onderdeel van de innovatieve Pool Sound Absorbers productlijn. Deze productlijn is ontwikkeld door MetroXL specifiek toepasbaar in zwembaden en andere vochtige ruimtes. Pool Sound Absorbers is uitermate geschikt voor het verbeteren van de akoestiek privé zwembad.

Check onze projecten om inspiratie op te doen en een indruk van de mogelijkheden te krijgen. Naast Pool Sound Wall zijn er ook Pool Sound Baffles verkrijgbaar. Deze verticaal hangende plafondpanelen zijn zeer effectief waar het gaat om akoestisch dempend vermogen.