Binnenzwembad particulier

Pool Sound Wall binnenzwembad particulier

Verbeteren akoestiek binnenzwembad particulier

Verbeteren akoestiek binnenzwembad particulier? Een binnenzwembad in een aanbouw of kelder is vaak afgewerkt met harde materialen. Dit is praktisch maar doet de akoestiek van de ruimte geen goed. Het zorgt ervoor dat geluid hard en schel klinkt en er veel nagalm is. Dit maakt het binnenzwembad geen fijne plek om te verblijven terwijl het dat wel zou moeten zijn.

Oplossing hard en schel geluid binnenzwembad

MetroXL ontwikkelde een oplossing voor dit harde en schelle geluid; Pool Sound Absorbers. In dit design idee zijn we uitgegaan van de inzet van Pool Sound Wall, dit wandspansysteem is in diverse delen op de wand bevestigd. De afbeeldingen worden onderbroken door houten latjes. De combinatie van houten latten en Pool Sound Wall geven dit zwembad een serene uitstraling.

Pool Sound Wall absorbeert het schelle geluid en zorgt ervoor dat de akoestiek in het binnenzwembad wordt verbeterd. Dit specifieke wandspansysteem is speciaal ontwikkeld voor gebruik in vochtige ruimtes. Het is bestand tegen het agressieve zwembadklimaat. Achter de print is een geluidsabsorberend materiaal verwerkt. Dit zorgt voor het akoestisch dempende vermogen van Pool Sound Wall.

Dus ben je als particulier op zoek naar een oplossing die de akoestiek verbeterd en er ook nog eens mooi uitziet? Kiest dan voor Pool Sound Absorbers van MetroXL.