Wandbekleding Sportiom Aquafun

Pool Sound Wall

Akoestisch dempende wanden Sportiom Aquafun

In het nieuwe Sportiom Aquafun is Pool Sound Wall terug te zien als fris gekleurde afbeeldingen op de wanden. Deze akoestische dempende wanden zijn mooi om te zien en bieden daarnaast ook nog valbescherming. Bezoekers kunnen er gewoon met hun natte zwemkleren tegenaan hangen. De gebruikte materialen zijn bestand tegen zwembadchemicaliën. De akoestisch dempende wanden zijn ook eenvoudig schoon te maken en UV-bestendig. Pool Sound Wall is volledig bestand tegen het agressieve zwembadmilieu.

Kleurrijke afbeeldingen

De kleurrijke afbeeldingen op de akoestische wanden naast het zwembad van Sportiom Aquafun sluiten perfect aan bij de unieke totaalbeleving. Haarscherpe prints van graphics in de kleuren blauw, rood en geel zijn geplaatst in de blauw gekleurde wand. Pool Sound Wall zorgt hier voor verbetering van de akoestiek. En het geeft de ruimte een vrolijke en kleurrijke uitstraling, zeker in combinatie met de waterspuiten dieren in het zwembad. Ook zij hebben geel met rood gestreepte kleding aan wat zorgt voor eenheid in deze ruimte.

Pool Sound Absorbers productlijn

Pool Sound Wall is onderdeel van de Pool Sound Absorbers productlijn. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in zwembaden en andere vochtige ruimtes. Het is een innovatief product, ontwikkeld door MetroXL. Expert in het bedenken van maatwerkoplossingen. Lees het volledige projectverhaal >>