Privé zwembad

Pool Sound Wall

Verbeteren akoestiek privé zwembad

Heeft u een prive zwembad? Maar is de akoestiek in deze ruimte slecht? Dan is dat eenvoudig op te lossen met de inzet van Pool Sound Absorbers van MetroXL. De ontwerpafdeling van MetroXL laat je met dit ontwerp idee graag zien wat je met de inzet van Pool Sound Wall kunt bereiken. Niet alleen de akoestiek van de ruimte waarin het prive zwembad zich bevindt wordt verbeterd, ook krijgt de ruimte een unieke eigen uitstraling.

Zwembad aan zee

Hier is gekozen voor het verwerken van een afbeelding met een inzicht op zee. Een klein stukje strand, het golvende water en een strak blauwe lucht. De blauwtinten geven de ruimte een frisse en zomerse uitstraling. Daarbij draag het bij aan de totale beleving van de ruimte. Je zou zo je strandhanddoek naar het zwembad neerleggen toch?

Inzet Pool Sound Absorbers privé zwembad

De inzet van Pool Sound Absorbers maakt deze luxe ruimte een plek waar het nog fijner is om in te verblijven en waar je kunt zwemmen zonder nagalm. Heerlijk relaxen, wat baantjes trekken of gewoon bijkletsen met vrienden en/of familie. Verbeteren akoestiek privé zwembad, kies voor een oplossing uit de Pool Sound Absorbers productenrange.

Pool Sound Absorbers is een productlijn speciaal ontwikkeld voor de inzet in zwembaden en andere vochtige ruimtes.