Hotel zwembad

Pool Sound Wall

Akoestiek hotel zwembad verbeteren

Het zwembad in een hotel. Het is een ruimte die de hotelgasten de mogelijkheid biedt om een paar baantjes te trekken tijdens het verblijf. Deze ruimtes bevinden zich vaak in de kelder en zijn meestal niet erg groot. De beperkte hoogte, de beperkte ruimte en de afwerking zorgen ervoor dat de akoestiek in de ruimte waarin het hotel zwembad zich bevindt vaak slecht is.

Akoestisch dempend wandspansysteem

Met de inzet van een akoestisch dempend wandspansysteem is dat probeer eenvoudig op te lossen. Bijkomend voordeel is dat niet alleen de akoestiek in het hotel zwembad verbeterd maar dat de ruimte een compleet andere uitstraling krijgt.

Metamorfose ruimte hotel zwembad

Een grafische afbeelding van opspattend water in frisse blauwtinten geeft deze ruimte een frisse en moderne uitstraling. Dit in combinatie met de blauwe kussens op de houten ligstoelen en het houten rasterwerk op het plafond maken het één geheel.

In dit voorbeeld is gekozen voor een wandvullende oplossing. Er is een Pool Sound Wall over de volledige wand is verwerkt. Van links naar rechts en van boven tot onder.

Pool Sound Absorbers is de oplossing voor de slechte akoestiek in een zwembad. Deze prouctenrange is ontwikkeld door MetroXL. Het is een specifieke oplossing voor geluidsbeheersing in zwembaden en andere vochtige ruimtes.