Wellness center

Pool Sound Wall

Verbeteren akoestiek wellness center

In een wellness center zijn de wanden en vloeren vaak afgewerkt met tegels. Dit is goed schoon te houden, bestand tegen water en hygiënisch. Toch zorgen deze materialen er ook voor dat de akoestiek vaak slecht is. Het geluid wordt door harde materialen niet geabsorbeerd. Dit zorgt voor een vervelende nagalm, en schel geluid. Precies dat wat je niet wil op een plek waar je naartoe gaat voor je ontspanning en rust.

Oplossing? Pool Sound Absorbers van MetroXL

Met de inzet van Pool Sound Absorbers is de akoestiek in een wellness center snel verbeterd. Met Pool Sound Baffles aan het plafond of Pool Sound Wall aan de wand wordt het hinderlijke geluid geabsorbeerd. De Pool Sound Absorbers productlijn is ontwikkeld door MetroXL, speciaal voor toepassing in zwembaden en andere vochtige ruimtes.

Verwerken afbeelding

Naast het absorberende vermogen van Pool Sound Absorbers biedt deze productlijn de unieke mogelijkheid om elke gewenste afbeelding, visual of graphic te verwerken. Dit draagt bij aan de totale sfeer en beleving van het wellness center.

Ontwerp idee als inspiratie

Om je een idee te geven van de mogelijkheden verwerkten we in dit voorstel en woestijn. Vanuit het zwembad kijk je eindeloos uit over een zandvlakte. Het geeft de ruimte een warme uitstraling en meer diepte.

Meer weten?

Wil jij weten welk effect je met de inzet van Pool Sound Absorbers kunt bereiken in jouw wellness center? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en maken een ontwerp passend bij jouw wensen.