Zwembad in saunacomplex

Pool Sound Wall

Slechte akoestiek zwembad saunacomplex?

De akoestiek in een saunacomplex wordt vaak ervaren als schel en hard. Dit heeft te maken met de harde materialen waarmee de ruimte is afgewerkt. Deze absorberen geen geluid waardoor je elkaar moeilijk kunt verstaan en elke vorm van geluid hinderlijk is.

Het zwembad in een saunacomplex zou de plek moeten zijn waar je in alle rust kunt relaxen en genieten. Het is jammer wanneer dit verstoord wordt door de slechte akoestiek in de ruimte. MetroXL ontwikkelde een oplossing voor dit zeer specifieke probleem; Pool Sound Absorbers.

Verbeteren akoestiek zwembad met Pool Sound Absorbers

Pool Sound Absorbers is een innovatieve productlijn specifiek toepasbaar in vochtige ruimtes zoals een zwembad in een saunacomplex. Met de inzet van Pool Sound Wall is de akoestiek in de ruimte een stuk beter én het zorgt voor meer sfeer en beleving.

Het is namelijk mogelijk om elke gewenste afbeelding te verwerken. Bij dit inspirerende voorbeeld is gekozen voor een afbeelding an golvende zee in kleuren die perfect passen bij de kleuren van het complex.

Niet alleen praktisch, ook erg mooi!

Zo wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het bezoek. Pool Sound Absorbers is dus niet alleen heel praktisch maar ook erg mooi. Het is ook mogelijk te kiezen voor een akoestisch dempende oplossing aan het plafond; Pool Sound Baffles. Slechte akoestiek zwembad saunacomplex? Kies voor Pool Sound ABsorbers van MetroXL.